Om bogen "Bearlock Bjørn og Julemandens hemmelighed"

Farvelægningstegninger til print

Bearlock Bjørn "til-og-fra kort"

Forhandlere

Kontakt

Følg os på facebook

Nu er Bearlock Bjørn og Julemandens hemmelighed i butikkerne.

Bogen handler om detektiven bjørnen Bearlock Bjørn, der sammen med sin assistent Doktor Vaskebjørn drager til Grønland for at opklare, hvordan Julemanden kan have plads til så mange julegaver i sin sæk.
Bogen er trykt som hardback og er på 60 sider.

Spørg efter Bearlock Bjørn og Julemandens hemmelighed hos din boghandler eller bestil den på nettet, f.eks. hos en af følgende forhandlere: Saxo.com Danskboghandel.dk Bog-ide.dk Arnoldbusck.dk Gucca.dk imusic.dk Plusbog.dk Williamdam.dk Bogreolen.dk Academicbooks.dk Biblioteksmedier.dk (skoler og biblioteker) Adlibris.com (Sverige)

Lidt om bogen...

Bearlock Bjørn og Doktor Vaskebjørn beslutter sig for at drage til Grønland for at finde Julemanden. Han må nemlig kunne fortælle dem, hvordan han får plads til så mange julegaver i sin sæk, for han skal have julegaver med til alle børn i hele verden. For at finde Julemanden skal de dog først finde vej til Grønland...

Heldigvis har Bearlock Bjørn udtænkt en snedig plan for, hvordan de finder vej til Grønland...

Undervejs fortæller Bearlock, Vaskebjørn, om alle de hvaler og fisk, der lever i havet oppe omkring Grønland.

Bearlock og Vaskebjørn finder en dør og åbner den... Gad vide om den fører ind til Julemandens værksted? Det finder du kun ud af, hvis du læser Bearlock Bjørn og Julemandens hemmelighed!

Husk du også kan følge Bearlock Bjørn på facebook.com/BearlockBear